Kohvik-restoran Andreas

Kohvik-restoran Andreas Rõuges pakub menüüd, mille koostamisel on ainest saadud Võrumaa toidukultuurist, tänapäevastest trendidest ning aastaaegade vaheldumisest. Meie soov on, et toidu juures oleks kõik ideaalne: maitse, tooraine, välimus. Selleks pöörame erilist tähelepanu tooraine kvaliteedile ja päritolule.

A la carte menüü

Eelroad

Hummus pita leivaga 6,5€
pita leib / Villa käsitööjogurt

Koorene mereannisupp 8€
sinimerekarbid / lõhe / biscue puljong

Carpaccio ja Alt-Lauri salat 8,5€
veisefilee / parmesan / pesto / tomati confit / balsamico

Kolotsi kitsejuust 8,5€
kreemine Kolotsi talu kitsejuust / peedikreem /Alt-Lauri salat

Pearoad

Õrnalt küpsetatud lõhefilee 13€
hooaja köögiviljad / Hollandaise kaste

Pardi rinnafilee 16€
sametine maisi Veloute / pruunistatud brüsseli kapsas / mustika-veini kaste

Angersäga vorst 12€
soe munataime salat / aioli

Tagliatelle tiigerkrevettidega 12€
küüslauk / päikesekuivatatud tomat / aioli

+ ciabatta 1,5€
oliivi tapinade / aioli

Desserdid

Brüleekreem 5€
maasikasalat / marjad

Šokolaadi fondant 6,5€
vaniljejäätis / marjakaste

Sidrunitarte 6,5€
pistaatsiajäätis / põldmari / maasikas

Grupimenüü

Variant 1

graavilõhe / peedimousse toorjuustuga / marineeritud suvikõrvits

pardi confit / selleri ja pastinaagi kreem /brüsseli kapsas / tüümiani kaste

brüleekreem / maasikas

19,50€

Variant 2

veise carpaccio / tonnato kaste / Alt-Lauri värske kraam / kitsejuust / tomaticonfit

kohafilee / salsa verde / brokkoli /
hollandaise kaste

šokolaadifondant / mangojäätis

24,50€

Variant 3

kitsejuust /
paprika ja munataim pestoga

kammkarp / tiigerkrevett / sellerikreem / spinat / jamon sink / beurre blanc

Itaalia besee / panna cotta /marjad

27,50€

serveeritud foccacia ja aioliga

Broneeri laud

  • MM slash DD slash YYYY
  • :

Meie soov on, et toidu juures oleks kõik ideaalne: maitse, tooraine, välimus.

Restorani kontaktid

+372 50 99 666
villa@oruvilla.ee

Oleme avatud

Juunis K – P 12:00 – 21:00

Juulis ja augustis E – P 12:00 – 21:00

September – mai ettetellimisel
Gruppidele minimaalse suurusega 6 inimest.