Pakume vasikaliha otse kasvatajalt ning Itaalia veine on tutvustamas nende maaletoojaja Lucca restorani omanik Mart Tomson. Algus kell 19:00. Samuti ootab kõiki osalejaid 18.01. tasuta hiline hommikusöök Ööbikuoru Villas 10:00 kuni 15:00.
Tervitusjook
Vermentino Prelius, Maremma IGT, Compagnia di Volpaia - BIO 2013
Tervitus köögist
Kihiline caprese shot – tomat/paprika/tśilli, küüslauk/sibul/mascarpone ja basiilik/rukola
Citto Rosso Toscana IGT, Compagnia di Volpaia - BIO 2011
Eelroog
12 tundi veinis küpsetatud vasikapea rulaad (Téte veau) gribiche kastmega
Morello di Prile Prelius, Maremma IGT, Compagnia di Volpaia – BIO 2012
Vahekäik
Limoncello–maasika sorbee
Pearoog
Grillitud vasika välisfilee trühvlirisotto ja demi-glace kastmega
Chianti Classico Riserva DOCG, Castello di Volpaia - BIO 2009
Magus
Tiramisu bianco
Vin Santo Chianti Classico DOC, Castello di Volpaia 2006
MENÜÜ HIND koos veinidega 49 EUR inimene
Eelbroneeringud: joel@oruvilla.ee või 53888691
|