Mahelamba õhtusöögid Ööbikuoru Villas 06-07.11.2014
Mahelamba liha otse kasvatajalt ja veinivalik Karel Veski (Eesti parim sommeljee 2014) poolt, kes räägib veinist ja toidust. Algus iga päev 19:00. Kõiki osalejaid ootab 09.11. tasuta brunch Ööbikuoru Villas 10:00 kuni 15:00.
Tervitusjook
Bombay Saphire „GT“ kurgi ja kadakamarjadega
Amusé bouche
Neer, maks, süda ja veel midagi
Eelroog
Lambaliha terriin rosmariini ja mündizeleega
Tavel "La Comballe" 2013, Delas Freres, Rhone, Prantsusmaa
Vahekäik
Kukerpuumarja granita
Pearoog – valmistatud 100% mahetoorainetest
Vahtrasiirupi ja sinepiga glaseeritud 24h tunni lammas koos sütel küpsetatud kaalika, mustjuure ja mini-porganditega
Condado de Haza Magnum Reserva 2007 Magnum, Ribera del Duero, Hispaania
Magus
Astelpaju kreembrülee
Tokaji Aszu 5 Puttonyos Sarga Borhaz 2008, Disznokö, Ungari
MENÜÜ HIND koos veinidega 49 EUR inimene
Eelbroneeringud: joel@oruvilla.ee või 53888691
Kaugemalt tulijatele pakume soodushinnaga majutust - 45 eur kahene tuba (sis. hommikusööki ja soolakambri kasutuskorda)!